Actueel

 • Rabo Clubsupport

  Rabo Clubsupport

  Ons doel Wij willen graag nieuwe instrumenten aanschaffen, zodat we ook makkelijker nieuwe leden kunnen trekken. Zij hoeven dan niet meteen een dure aanschaf te doen. Zo lopen wij als vereniging ook niet te snel het gevaar dat leden te snel opzeggen door de hoogte van het aanschafbedrag van het instrument. In het kader van duurzaamheid kunnen we ook makkelijker instrumenten delen. Over SamBam percussiegroep Achterhoek Sambam is een Braziliaanse percussiegroep. Wij zijn de enige percussiegroep in de Achterhoek. Onze vereniging oefent iedere dinsdagavond onder leiding van een echte Braziliaanse perscussionist.
 • Serenade Sambam

  Serenade Sambam

  Nathalie, een van onze repenique-spelers werd 50 jaar. En Samba zou Sambam niet zijn als zij geen serenade zou aanbieden bij de voordeur van de in Gaanderen. Half Gaanderen kon meegenieten. Gratis.
 • Sponser Herberg Het Onland

  Sponser Herberg Het Onland

  Herberg Het Onland in Gaanderen heeft Sambam gesteund, gesponsord door werkelijk prachtige poloshirts voor onze groep te regelen. Hartstikke bedankt daarvoor! Het was geweldig om weer samen te zijn en te spelen met onze docent Dudu Capoeira. En dan nog die geweldige keuken van 't Onland. We hebben enorm genoten van een heerlijke maaltijd op een fenomenale locatie. Dank Onland.
 • Coronavirus (COVID-19)

  Coronavirus (COVID-19)

  In verband met de aangescherpte corona-maatregelen zijn de oefenmomenten en de optredens van Sambam Achterhoek tot onze grote teleurstelling voorlopig even stilgelegd. Het moet, maar leuk is anders...
 • Kleintje carnaval bij Dolle Eend en CC de Wrange in zaal Masselink in Doetinchem

  Kleintje carnaval bij Dolle Eend en CC de Wrange in zaal Masselink in Doetinchem

  Wat fijn dat wij met carnaval mochten optreden bij Cafe Masselink in het Doetinchemse Oosseld. Samba spelen tijdens de feesten van Carnavalsvereniging de Dolle Eend en CC de Wrange.