Actueel

 • Wij mogen weer

  Wij mogen weer

  Op 8 juni 2021 om 19.00 uur opent Sambam de deuren van de Rietborgh om voor het eerst te oefenen na de lockdown.
 • COVID-19 UPDATE - 2 FEBRUARI 2021

  COVID-19 UPDATE - 2 FEBRUARI 2021

  In verband met de verlengde lockdown zijn de oefenavonden en de optredens van Sambam percussiegroep Achterhoek tot onze grote teleurstelling stilgelegd tot en met 2 maart 2021. Het moet, maar leuk is anders...
 • Niek's drive-thru

  Niek's drive-thru

  Sambam speelde op 31 oktober 2020 voor Niek die geld ophaalt voor stichting Eva met het verkopen van cup cakes.
 • Rabo Clubsupport

  Rabo Clubsupport

  Ons doel Wij willen graag nieuwe instrumenten aanschaffen, zodat we ook makkelijker nieuwe leden kunnen trekken. Zij hoeven dan niet meteen een dure aanschaf te doen. Zo lopen wij als vereniging ook niet te snel het gevaar dat leden te snel opzeggen door de hoogte van het aanschafbedrag van het instrument. In het kader van duurzaamheid kunnen we ook makkelijker instrumenten delen. Over SamBam percussiegroep Achterhoek Sambam is een Braziliaanse percussiegroep. Wij zijn de enige percussiegroep in de Achterhoek. Onze vereniging oefent iedere dinsdagavond onder leiding van een echte Braziliaanse perscussionist.
 • Serenade Sambam

  Serenade Sambam

  Nathalie, een van onze repenique-spelers werd 50 jaar. En Samba zou Sambam niet zijn als zij geen serenade zou aanbieden bij de voordeur van de in Gaanderen. Half Gaanderen kon meegenieten. Gratis.
 • Sponser Herberg Het Onland

  Sponser Herberg Het Onland

  Herberg Het Onland in Gaanderen heeft Sambam gesteund, gesponsord door werkelijk prachtige poloshirts voor onze groep te regelen. Hartstikke bedankt daarvoor! Het was geweldig om weer samen te zijn en te spelen met onze docent Dudu Capoeira. En dan nog die geweldige keuken van 't Onland. We hebben enorm genoten van een heerlijke maaltijd op een fenomenale locatie. Dank Onland.
 • Kleintje carnaval bij Dolle Eend en CC de Wrange in zaal Masselink in Doetinchem

  Kleintje carnaval bij Dolle Eend en CC de Wrange in zaal Masselink in Doetinchem

  Wat fijn dat wij met carnaval mochten optreden bij Cafe Masselink in het Doetinchemse Oosseld. Samba spelen tijdens de feesten van Carnavalsvereniging de Dolle Eend en CC de Wrange.