Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Braziliaanse percussieworkshop in hartje Doetinchem

Simonsplein Doetinchem, Gelderland

Zin om een keer Braziliaanse percussie te spelen? Ervaren hoe het is om je uit te leven met trommels en andere instrumenten? Dan is dit jouw kans! Lekker ongedwongen meespelen, je waant je al snel in zomerse sferen, in het mooie centrum van Doetinchem. Give it a try!

Achterhoekse wandelvierdaagse

Locatie Het Onland Rekhemseweg 175, Doetinchem, GLD

Optreden voor de kanjers die wandelen tijdens de 16de Achterhoekse wandelvierdaagse in de afstanden van 12, 20, 30 en 40 km en voor het aanmoedigende publiek. Even heerlijk pauzeren voor iedereen onder het genot van een drankje en een hapje bij het Onland. Zij hebben een geweldige menukaart voor ieder wat wils. Het Onland, een gezellige locatie waar het heerlijk vertoeven is.

Achterland theater en muziekfestival Doetinchem optreden

Locatie De Bleek Wijnbergseweg, Doetinchem, Gelderland

Tijdens het gezellige Achterland muziek en theater festival treden wij op. Genieten van Braziliaanse percussie aan de mooie oude IJssel in hartje Doetinchem.

SamBam Kids trommelfestijn

Locatie Het Onland Rekhemseweg 175, Doetinchem, GLD

" Het SamBam Kids trommelfestijn" op zondag 21 augustus! Een workshop trommelen, springkussen, schminken en nog veel meer leuke activiteiten. Van 11 uur tot 17 uur zijn jullie allemaal welkom samen met jullie ouders, opa's, oma's of wie je maar mee wil nemen! Locatie Het Onland Rekhemseweg 175 in Doetinchem.

Pleinenfeest Gaanderen

Locatie Rijksweg 131, Gaanderen, Gelderland

Tijdens het pleinenfeest in Gaanderen zorgen wij voor de zomerse vibes. Er zijn leuke activiteiten zoals living status voor en door kinderen, sport, horecaplein, muziek en kermisattracties.

Lichtjesfestijn “de Belevenis” Megchelen

Navigatie locatie Julianaweg 21, Megchelen, Gelderland

t-Noaberschap presenteert ‘De Belevenis’. Op 4 en 5 november 2022 wordt het prachtige park van tuincentrum Louis Venhorst in Megchelen omgetoverd tot een mega licht festijn! SamBam geeft dit mooie Achterhoekse evenement kleur met muzikale omlijsting. Dit lichtfeest gaat zijn naam eer aan doen want een hele belevenis gaat het zeker worden. In het prachtige park dat aangelegd is door en gelegen achter het bedrijf van Louis Venhorst wordt een bijzondere lichtroute gerealiseerd. Jong en oud kan hier genieten van uitgelichte bomen, vijvers en andere lichtobjecten. Onderweg valt er volop te genieten van bijpassende muziek. Voor de jeugd zijn er tal van activiteiten. Op de route is voor elk wat wils, kramen met leuk en lekkers. Er zijn meerdere gezellige pleinen om te vertoeven en de Achterhoekse gezelligheid tot zijn recht te laten komen.

€5,00

Lichtjesfestijn “de Belevenis” Megchelen. 

Navigatie locatie Julianaweg 21, Megchelen, Gelderland

t-Noaberschap presenteert ‘De Belevenis’. Op 4 en 5 november 2022 wordt het prachtige park van tuincentrum Louis Venhorst in Megchelen omgetoverd tot een mega licht festijn! SamBam geeft dit mooie Achterhoekse evenement kleur met muzikale omlijsting. Dit lichtfeest gaat zijn naam eer aan doen want een hele belevenis gaat het zeker worden. In het prachtige park dat aangelegd is door en gelegen achter het bedrijf van Louis Venhorst wordt een bijzondere lichtroute gerealiseerd. Jong en oud kan hier genieten van uitgelichte bomen, vijvers en andere lichtobjecten. Onderweg valt er volop te genieten van bijpassende muziek. Voor de jeugd zijn er tal van activiteiten. Op de route is voor elk wat wils, kramen met leuk en lekkers. Er zijn meerdere gezellige pleinen om te vertoeven en de Achterhoekse gezelligheid tot zijn recht te laten komen.

€5,00