Geïnteresseerd in de samba van SamBam?

Bij SamBam is altijd plaats voor nieuwe muzikanten. Voor mensen die willen trommelen, die hun muzikale horizon willen uitbreiden, die willen leren spelen op slag- en percussie-instrumenten. Die gewoon lekker willen meespelen en meedeinen op de klanken van Braziliaanse muziek
Ervaring is niet nodig, maar het is zeker handig als je beschikt over een goed gevoel voor ritmiek en over de wil om te leren spelen op een percussie instrument.

SamBam speelt Braziliaanse muziek, de samba, cocu, funk en lambada zit in ons repertoire. Wij gebruiken verschillende instrumenten. Grote en kleine trommels met ieder zijn eigen specifieke geluid, surdo, repenique, caixa en timba. En dan zijn er ook nog de overige instrumenten, de tamborin, 
a-go-go, chocalho, shaker en apito. Een groot pandemonium aan ritmische klanken, probeer daarop maar eens stil te blijven staan. Bij SamBam percussiegroep Achterhoek is het een feest, vrolijke muziek maken met gelijkgestemden. Je waant je even in zomerse sferen.

Vóór Covid-19 speelde SamBam nog op markten, in winkelstraten, op carnavalsfeesten. Liep SamBam nog mee met de parade-optocht van het Buitengewoon-festival, waarbij ze muziek maakten met honderd andere sambaspelers. Een geweldige happening, waarbij alleen maar dansende en blije mensen langs de kant van de weg te zien waren. Beelden hiervan kun je vinden op onze sociale media (Facebook en Instagram)

Wij oefenen elke dinsdagavond van 19.15 uur tot 20.45 uur in het Kulturhuus De Rietborgh, Borgsche Rieten 15, 7061ZM in Terborg.
Dat gebeurt onder begeleiding van Dudu Capoeira, een enthousiaste, virtuoze percussionist en docent.

Kortom, als het je passie is om muziek te maken, als je een goed ritmegevoel hebt en je er naar uitkijkt om, samen met  gezellige mensen, iedere week lekker los te gaan op Braziliaanse muziek….. dan klik je op de onderstaande button.

Hopelijk zien we elkaar snel!