Lid worden van SamBam?

Bij SamBam is altijd plaats voor nieuwe muzikanten. Voor mensen die willen trommelen, die hun muzikale horizon willen uitbreiden, die willen leren spelen op slag- en percussie-instrumenten. Die willen genieten van het “Sambammen”

SamBam speelt Braziliaanse muziek, de samba, cocu, funk en lambada zitten in ons repertoire. Wij gebruiken verschillende instrumenten. Grote en kleine trommels met ieder zijn eigen specifieke geluid, surdo, repenique, caixa en timba.  En dan zijn er ook nog de overige instrumenten, de tamborin,   a-go-go, chocalho, shaker en apito. Het leuke is iedereen kan meedoen, je hoeft geen noten te lezen. Het enige wat je nodig hebt is een gevoel voor ritme en zin in een muzikaal moment samen.

Wij oefenen elke dinsdagavond in het clubgebouw “da Capo” aan de Varsseveldseweg 182 in Doetinchem. De deur is open om 19.45 uur, wij starten om 20.00 uur tot 21.30 uur. Samen met onze docent Dudu Capoeira wanen wij ons in vrolijke, zomerse sferen. Bij SamBam krijg je energie en positieve Braziliaanse vibes en dat in de achterhoek!   Je mag eerst twee keer een gratis proefles volgen, om te ervaren welk instrument jou het beste past.

Kortom, heb jij iedere week zin in een muzikale, zomerse, Braziliaanse avond? Wil jij samen met gezellige mensen lekker los gaan op Braziliaanse muziek? Wil jij optreden tijdens feesten en evenementen in de regio en daarbuiten? Stuur dan even een mail naar bestuur@sambam.nl.

huishoudelijk reglement

Obrigado e adeus !   \   Bedank en ajuus!