Over SamBam

Niet iedereen weet het, maar er bestaat een swingende Braziliaanse percussiegroep in de Achterhoek. SamBam percussiegroep Achterhoek is de naam.

Wij maken zomerse, Braziliaanse muziek met kleine en grote trommels en andere instrumenten. De samba, lambada, cocu en meer swingende ritmes zitten in ons repertoire.

In het jaar 2013 zag SamBam percussiegroep Achterhoek het levenslicht. Een aantal liefhebbers van Braziliaanse ritmes hadden zin om wekelijks te oefenen en samen hun passie te delen. Al snel werd de groep groter en ontdekten meer mensen hun compassie met trommelen en zomerse, Braziliaanse ritmes.  Inmiddels bestaat onze groep met leden uit Doetinchem en omstreken.

Iedere dinsdagavond komen wij samen om te genieten en nog meer te leren van onze docent Dudu Capoeira, een enthousiast Braziliaans percussionist. In het clubgebouw “Da Capo’ Varsseveldseweg 182 in Doetinchem oefenen wij van 20.00 uur tot 21.30 uur, de deur is om 19.45 uur al open. Iedereen is welkom bij SamBam. Het enige wat je nodig hebt is een gevoel van ritme, de rest komt vanzelf. Go with the Brasilian flow!

SamBam treedt ook op tijdens evenementen, feesten en verjaardagen. Zie onze facebook, instagram en twitter pagina wat je gemist hebt en check onze agenda waar je ons tegen kan komen. Voor meer informatie of om je aan te melden voor gratis proeflessen, kijk op de contactpagina.

Muitas felicidades   /  Hold oe kreggel